Tulkkaukset

Meiltä voit tilata tulkin sosiaali- ja terveyshuollon tapaamiseen, oikeuskäsittelyyn, turvapaikkaprosessin kaikkiin käsittelyvaiheisiin, sekä muihin viranomaistilanteisiin.

Myös yksityishenkilöt voivat käyttää Kielixin palveluita. Tulkin avulla voi vaivattomasti ylittää kielimuurin esimerkiksi meksikolais-suomalaisissa häissä tai suomalais-saksalaisissa sukujuhlissa.

Lisäksi yritykset ovat tervetulleita käyttämään Kielixin palveluita: tärkeät neuvottelut sujuvat mutkitta, kun välittäjänä toimii ammattitaitoinen tulkki.

Kauttamme voit tilata tulkin lyhyellä varoitusajalla. Myös puhelintulkkaukset on helppo järjestää.

Kielix laskuttaa myös niissä tapauksissa, joissa tulkkaus perutaan tulkkauspäivänä tai tulkkauspaikalla, ja samoin, jos asiakas tai tulkattava henkilö ei pysty saapumaan paikalle.

Kaikki peruutukset viimeistään edellisenä arkipäivänä klo 12 mennessä (oikeustulkkauksissa: peruutukset on tehtävä vähintään kolme arkipäivää ennen) - sitova tilaajan sekä Kielixin tekemissä peruutuksissa, ellei ole erillistä sitovaa sopimusta asiakkaan tai tulkattavan henkilön kanssa.

Arkipäivä klo 08:00-16:00 normaalihinta, iltalisä klo 16:00-21:00 +25%, yölisä klo 21:00-08:00 +50%, lauantailisä +50%, sunnuntai/pyhäpäivä +100%. Yleinen maksuehto: 14 pv netto (ellei ole tehty erillistä sopimusta), laskutukset ja perintä ulkoistetun tilitysjärjestelmän kautta.

Tarvittaessa tilaukseen sovellettavista erityisehdoista ilmoitetaan erikseen kirjallisesti lopullisen vahvistuksen yhteydessä.

Ota yhteyttä: 040 180 2000 tai .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Kauttamme järjestyvät

  • asioimistulkkaukset
  • oikeustulkkaukset
  • konferenssitulkkaukset
  • puhelintulkkaukset