Käännökset

Työ voidaan usein aloittaa toimeksiantopäivänä, ja lyhyet käännökset on usein mahdollista toimittaa asiakkaalle saman päivän kuluessa. On kuitenkin hyvä huomioida, ettei laadukasta käännöstä saa kiirehtimällä, minkä vuoksi pitempien tekstien kääntämiseen on hyvä varata aikaa.

Viralliset käännökset
Virallisella käännöksellä tarkoitetaan laillisesti pätevää, auktorisoidun kääntäjän (entinen virallinen kääntäjä tai valantehnyt kääntäjä) vahvistamaa käännöstä.

Auktorisoitu kääntäjä puolestaan on henkilö, jolle on myönnetty oikeus vahvistaa käännöksiä laillisesti päteviksi [laki auktorisoiduista kääntäjistä (1231/2007), valtioneuvoston asetus (1232/2007)].

Jos et ole varma, tarvitsetko virallisen käännöksen, vai onko käännös ilman virallista vahvistusta riittävä, osaava tiimimme auttaa sinua mielellään.

Tarvittaessa tilaukseen sovellettavista erityisehdoista ilmoitetaan erikseen kirjallisesti lopullisen vahvistuksen yhteydessä. Yleinen maksuehto: 14 pv netto (ellei ole tehty erillistä sopimusta), laskutukset ja perintä ulkoistetun tilitysjärjestelmän kautta.

Ota yhteyttä: 040 180 2000 tai .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Kauttamme järjestyvät

  • käännökset
  • viralliset käännökset
  • oikolukutyöt